INFO OUDERS

Wat kost het?
In totaal krijgt de leerling 20 lessen. Elke les duurt 1,5 uur. De lessen vinden plaats op de school van de leerling. De les start, na een korte pauze, direct aansluitend na school. De prijs is € 9 per 1,5 uur les. In totaal is dit € 180. Kosten voor de huur van het theater en kostuums/schmink zijn inbegrepen. Toegangskaarten voor de MUSICAL BATTLE zijn niet inbegrepen. Dit geldt ook voor het afnemen van de film van de voorstelling, hierover wordt u t.z.t. geïnformeerd. 
Graag willen wij dat alle leerlingen mee kunnen doen aan Musical Battle, daarom krijgen Stadspassers 50% korting van Musical Battle op het lesgeld en is gespreid betalen altijd mogelijk. Bij een jaarinkomen tot € 30.000 is het lesgeld € 6 per les. Graag aangeven bij het aanmeldformulier. Tevens is het mogelijk om een donatie te doen: u maakt dan een bedrag naar keuze over o.v.v. "Musical Battle fonds". Dit geld wordt besteed aan leerlingen die moeite hebben om het lesgeld te betalen.
Hoe kan ik mijn kind afmelden voor een les?
Dan kunt u bellen naar 020-6926749 of stuur een app/sms naar 06-15057678 of een e-mail naar info@musicalbattle.nl.
Hoe zit het met de veiligheid van mijn kind?
Alle Musical Battle-docenten zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 
Verder zal Musical Battle met u bespreken of uw kind zelfstandig naar huis mag gaan na de lessen, of dat uw kind wordt opgehaald. De docent zal hiervan op de hoogte zijn, en ook in het bezit zijn van een telefoonlijst van alle ouders voor eventuele calamiteiten. 
Wat gebeurt er als de docent ziek is?
MUSICAL BATTLE heeft in het rooster rekening gehouden met extra lesdagen indien noodzakelijk. Als een docent ziek is, zal MUSICAL BATTLE iedereen op de hoogte brengen van de datum waarop de vervangende les zal plaatsvinden. Mocht dit toch niet (meer) mogelijk zijn, dan zal MUSICAL BATTLE een vervangende docent regelen.
Wanneer en in welk theater vindt de MUSICAL BATTLE plaats?
Op zaterdag 30 juni 2018 gaan de groepen De Kleine Komedie de strijd met elkaar aan. U krijgt per mail t.z.t. alle informatie aangaande de tijden en de verkoop van entreekaartjes. Entreekaartjes zijn alleen te reserveren door een e-mail te sturen naar info@musicalbattle.nl
Hoe zit het met kostuums en schmink voor de battle?
MUSICAL BATTLE zorgt in principe voor "ingewikkelde" kostuums en de schmink van de leerlingen. In eerste instantie zullen wij een beroep doen op de ouders en kinderen als het gaat om kostuums of kleding; alles wat zelf geregeld kan worden is meegenomen! Als dit niet lukt zullen wij (al dan niet i.s.m. Makeover Factory) het kostuum verzorgen!
MUSICAL BATTLE & social media?
MUSICAL BATTLE gebruikt social media om "het battle-gevoel" al wat aan te wakkeren tussen de scholen tijdens het repetitieproces. MUSICAL BATTLE houdt de solo-regie over haar accounts op Facebook, Twitter en Instagram. Dit houdt in dat foto's, video's en/of berichten eerst worden gescreend voordat ze geplaatst worden. Indien ouders/verzorgers hun kind niet getoond willen hebben op beeldmateriaal en/of social media, dan zal MUSICAL BATTLE dit ook niet doen. Dit moet uiteraard wel worden aangegeven bij MUSICAL BATTLE,  en hier zal naar gevraagd worden voor aanvang van de lessen.